Așchii de Lemn de Alun
Lemnul de arin produce un fum neutru și echilibrat, care este de mult timp popular printre sportivi pentru afumarea somonului, păstrăvului, fructelor de mare și, de fapt, a tuturor celorlalte tipuri de carne. Datorită proprietăților sale neutre, arinul se combină excelent cu alte tipuri de lemn, în special cu lemnul de fructe. Când folosiți arin cu carne precum friptura, coastele și pieptul de vită, amestecați arinul cu tipurile noastre de lemn de fructe, cum ar fi mărul și cireșul, pentru a obține un gust delicios pe care cu siguranță îl veți iubi.
Toate chipsurile noastre de lemn sunt uscate temeinic și eliberate de coaja amară a copacului, pentru a asigura că obțineți maximul de fum din lemn 100% natural. Chipsurile de lemn sunt măcinate cu precizie pentru a asigura o ardere uniformă și constantă. Toate pachetele au o greutate de 1,75 LB (794 g), 242 cu.in. și 3,96 l.